Jumalanpalveluksia Tervolasta

Alla on linkkejä Tervolan seurakunnassa videoiduista jumalanpalveluksista.

Viimeksi taltioitu

17.1.2021 2. sunnuntai loppiaisesta, sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas, kirkonisäntäna Aino Ollitervo, suntioina ja tekniikkavastaavina Abbas AL-Hajjaj ja Vesa Sandberg.
Normaalioloissa kolehti olisi kerätty Suomen Lähetysseuran kautta Nyakaton raamattukoululle Tansaniaan. Suomen Lähetysseuran työtä ja Nyakaton raamattukoulua voi tukea seuraavin tiedoin: IBAN FI38 8000 1400 1611 30 (keräyslupa RA/2020/1538), viestikenttään voi kirjoittaa esim. "Nyakato"

10.1.2021 1. sunnuntai loppiaisesta, sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, kirkonisäntä Niina Oinas, suntio ja tekniikka Abbas Al Hajjaj. Kolehtia ei kerätty.

6.1.2021 loppiainen, sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas, kirkonisäntä Pertti Keränen, suntio ja tekniikka Abbas Al Hajjaj. Kolehti: Normaalioloissa kolehti olisi kerätty Suomen Lähetysseuralle. Suomen Lähetysseuran toimintaa voi tukea esim. tekstivistillä: KKOLEHTI10, NUMEROON 16155 tai verkkolahjoituksena.

Tekstitetyt

2. sunnuntai joulusta, sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, kirkon isäntä: Arja Heikkinen, suntio ja tekniikka Abbas Al Hajjaj. Kolehti: Normaalioloissa kolehti olisi kerätty Murmanskin lutarilaisen kirkon rakennuskustannuksiin. Murmanskin kirkonrakennushanketta voi tukea seuraavin tiedoin:  Saaja: Inkerin kirkon edustusto Suomessa ry, FI69 5620 0920 3202 22, OKOYFIHH, Viitenumero: 2231 tai linkin kautta.

Suomen poliisihallitus on myöntänyt Inkerin evankelis-luterilaisen kirkon edustusto Suomessa ry:lle 22.1.2020 rahankeräysluvan no. RA/2020/53 Suomeen, poislukien Ahvenanmaa, 22.1.2020–31.12.2021 väliseksi ajaksi.

Jouluaaton hartaus Ison kirkon tapulista 24.12.2020 klo 14

Jouluaaton hartaus Isosta kirkosta 2020

Vanhat (ei tekstitystä)

17.5.2020 5. sunnuntai pääsiäisestä Seurakuntakeskuksen kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas ja tekstinlukijoina Kalle Peteri ja Pertti Keränen, teknikkona Jyrki Törmänen.

10.5.2020 4. sunnuntai pääsiäisestä Seurakuntakeskuksen kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, tekstien lukijana Arja Heikkinen, teknikkona Jyrki Törmänen.

3.5.2020 3. sunnuntai pääsiäisestä Seurakuntakeskuksen kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, tekstinlukijana Jussi Vaara, mukana laulamassa Marja-Liisa Vaara ja Hanna-Leena Jurmu, suntiona Abbas Al Hajjaj ja teknikkona Jyrki Törmänen.

26.4.2020 2. sunnuntai pääsiäisestä Seurakuntakeskuksen kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorin Sari Vähäkangas, tekstin ja esirukouksen lukijana Leena Holma, mukana laulamassa Maria Vaara ja Eveliina Vuokila, suntiona Abbas Al Hajjaj ja teknikkona Jyrki Törmänen.

19.4.2020 1. sunnuntai pääsiäisestä Seurakuntakeskuksen kirkossa. Sen johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas, tekstien lukijana Eveliina Ranta, esirukouksen lukijana Laura Kallatsa, suntiona Abbas Al Hajjaj ja mukana laulamassa Merja Äijälä, teknikkona Jyrki Törmänen.

13.4.2020 2. pääsiäispäivän perhekirkko Seurakuntakeskuksen kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Marjo Nevala, tekstinlukijana Helen Nevala, Magdalan Mariana Sari Siivola, Helen, Benjamin ja Eelin Nevala laulavat, suntiona Abbas Al Hajjaj ja teknikkona Jyrki Törmänen.

12.4.2020 Pääsiäisaamun messu Seurakuntakeskuksen kirkossa. Johtaa Heikki Holma, saarnaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas, tekstinlukijoina Tarja Volotinen ja Anneli Pesonen, esirukouksen johtaa Laura Kallatsa ja suntiona Abbas Al Hajjaj, muina avustajina Saara Hanhisuanto ja Sinikka Alaollitervo. Teknikkona Jyrki Törmänen.

10.4.2020 Jeesuksen kuolinhetken hartaus Vanhassa kirkossa. Johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas ja suntiona Abbas Al Hajjaj. Avustaa Päivi Vaara, Eveliina Ranta ja Hanna-Maria Jurmu. Tekniikka Jyrki Törmänen.

10.4.2020 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Vanhassa kirkossa. Sen johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas, tekstinlukijana Niina Oinas, suntiona Abbas Al Hajjaj ja teknikkona Jyrki Törmänen.

9.4.2020 Kiirastorstain messu Vanhassa kirkossa. Sen johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas duetoissa mukana Päivi Vaara, esirukouksen lukijana Elina Volotinen, tekstinlukijana Pertti Keränen, avaussanat ja ehtoollisen aikainen rukous Laura Kallatsa, suntiona Abbas Al Hajjaj ja teknikkona Jyrki Törmänen.

8.4.2020 Hiljaisen viikon keskiviikon iltakirkko Vanhassa kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, tekniikka Jyrki Törmänen.

7.4.2020 Hiljaisen viikon tiistain iltakirkko Vanhassa kirkossa. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Marjo Nevala, suntiona Abbas Al Hajjaj, tekniikka Jyrki Törmänen,

6.4.2020 Hiljaisen viikon maanantain iltakirkko Vanhassa kirkossa. Sen johtaa Tero Saapunki, kanttorina Marjo Nevala, suntiona Abbas Al Hajjaj, tekniikka Jyrki Törmänen.

5.4.2020 Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkosta. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, tekniikasta vastaa Jyrki Törmänen.

29.3.2020  5. paastonajan sunnuntain sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkosta. Sen johtaa Heikki Holma, kanttorina Marjo Nevala. Päätösmusiikkissa laulavat Helen, Benjamin ja Eelin Nevala, Helen soittaa myös selloa. Tekniikasta vastaa Jyrki Törmänen.

22.3.2020  Marianpäivän sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkosta. Sen johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas sekä tekstien ja esirukouksen lukijana Laura Kallatsa, tekninen toteutus Jyrki Törmänen.