Säännöllinen toiminta ryhmissä

Eläkeläisten kerhot

Eläkeläisten kerhot kokoontuvat:

• Seurakuntakeskuksessa parittomien viikkojen torstaina kello 11.00-12.30. (Syyskausi alkaa 13.9.2018.)
  • Peuran koululla parillisten viikkojen torstaina kello 11.00-12.30. (Syyskausi alkaa 6.9.2018.)

Eläkeläisten kerhojen ohjelmassa on yhteistä kahvittelua, arvontaa, virsiä, hartautta ym. mukavaa.

Kahden euron (2 €) maksulla saat pullakahvit sekä kaksi arpaa.

Miesten piiri

Tervolan seurakunnan miestenpiiri kokoontuu Törmävaaran leirikeskuksessa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18.

Kehitysvammaisten iltavisiitti

Kehitysvammaisille tarkoitettu ilta järjestetään noin kerran kuukaudessa.

Illoissa tehdään yhdessä monenlaista mukavaa mm. musisoidaan, pelataan, keskustellaan ja askarrellaan.

Illan järjestää seurakunnan diakoniatyö yhdessä kehitysvammaisten tukiyhdistyksen kanssa.

Neulekahvila

Neulekahvila kokoontuu joka toinen tiistai seurakunnan kirpputorilla (Keskustie 83).

Neulotaan yhdessä sukkia ja pipoja niitä tarvitseville niin kotimaassa kuin Operaatio Joulunlapsi -keräykseen.

Ota mukaasi omat puikot ja halutessasi omia lankoja.

Villalankalahjoituksia otetaan vastaan kirpputorilla sen aukioloaikoina (ma, ke, pe 11-17). Voit tuoda myös kerien loppuja, sillä niistä saa hienoja raitoja sukkia.