Tule mukaan messuun!

Joka sunnuntain jumalanpalvelus on Sinua vartan. Messu on mahdollisuus yhdessä toisten kanssa hiljentyä ja kohdata Kolmiyhteinen Jumala hänen sanassaan, ehtoollisen sakramentissa ja rukouksissa. Musiikki on keskeinen osa jumalanpalvelusta niin tässä ajassa kuin kerran taivaassa.

Tule mukaan toimimaan!

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin Pappiolan tiloissa. Myyjiä on yleensä kaksi kerrallaan klo 11-17. Voisitko Sinä olla yksi heistä. Soita kirpputorin vastaavalle Anitalle tai Eevalle p. 0504370011.

Diakoniakylätoimikunnan toimivat monella Tervolan kylällä kohdaten vanhuksia, lapsiperheitä ja apua tarvitsevia. Oman kyläsi diakoniakylätoimikunnan puheenjohtajaa voit tiedustella diakonissa Ritva Lampelalta p. 0504370004.

Tule mukaan kuulemaan, jakamaan ja viihtymään!

Miestenpiirieläkeläiskerhot tarjoavat mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen ja hengellisen kasvuun.

Tule mukaan oppimaan!

Jos rippikoulu on vielä käymättä ota yhteyttä pappiin, Heikkiin p. 0504370001 tai Markukseen p. 0504370002 ja hoidetaan asia kuntoon. Aikuisrippikoulun oppimäärä on 30 tuntia ja se räätälöidään kullekin sopivaksi kokonaisuudeksi.

seurakuntapastori (virkavapaalla 30.11.2019 asti)
Kirkkokuja 4
95300 TERVOLA