Aikuisille

Tule mukaan messuun!

Joka sunnuntain jumalanpalvelus on Sinua varten. Messu on mahdollisuus yhdessä toisten kanssa hiljentyä ja kohdata Kolmiyhteinen Jumala hänen sanassaan, ehtoollisen sakramentissa ja rukouksissa. Musiikki on keskeinen osa jumalanpalvelusta niin tässä ajassa kuin kerran taivaassa.

Tule mukaan toimimaan!

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Myyjiä on yleensä kaksi kerrallaan. Voisitko Sinä olla yksi heistä? Soita kirpputorin puhelimeen (p. 0504370011). Numeroon vastataan kirpputorin aukioloaikoina.

Diakoniakylätoimikunnan toimivat monella Tervolan kylällä kohdaten vanhuksia, lapsiperheitä ja apua tarvitsevia. Oman kyläsi diakoniakylätoimikunnan puheenjohtajaa voit tiedustella diakoni Elina Volotiselta p. 0504370004.

Tule mukaan kuulemaan, jakamaan ja viihtymään!

MiestenpiiriLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja eläkeläiskerhotLinkki avautuu uudessa välilehdessä tarjoavat mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen ja hengellisen kasvuun.

Naisten illat on tarkoitettu työikäisille naisille. Vastuuhenkilön mukaan vaihtuvat teemat ja kokoontumispaikat.

Varttuneiden naisten piiri on eläkkeelle jääneille naisille.

Tule mukaan oppimaan!

Jos rippikoulu on vielä käymättä ota yhteyttä pappiin, Heikkiin p. 0504370001 tai Timoon p. 0504370002 ja hoidetaan asia kuntoon. AikuisrippikoulunLinkki avautuu uudessa välilehdessä oppimäärä on 30 tuntia ja se räätälöidään kullekin sopivaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä