Törmävaaran leirikeskus

Leiritie 11, 95330 Tervola

Törmävaaran leirikeskus

Törmävaaran leirikeskus sijaitsee Varejoen kylällä, kahdeksan kilometrin päässä Tervolan kuntakeskuksesta, viiden kilometrin päässä nelostieltä Mellakoskentien varressa.

Leirikeskuksen läheisyydessä on Oulun ortodoksisen seurakunnan rukoushuone ja Euroopan laajimman säilyneen kivikautisen asuma-alueen jäänteet ja niiden yhteyteen rakennettu "kivikylä".

Kivikauden asutukseen Tervolan alueella voi tutustua Tervolan kunnan karttapalvelussa: Kivikauden Tervola

Leirikeskuksessa on ruokailurakennus ja majoitusrakennus, jossa on sauna ja pesuhuone, opetustila, sakraalitila, oleskelutila ja neljäkymmentä makuusijaa seitsemässä huoneessa.

Leirikeskuksen vuokraushinnat

Seurakunnalla on Varejoen kylätoimikunnan kanssa yhteistyösopimus, jonka perusteella kylätoimikunta voi vuokrata leirikeskuksen tiloja matkailijaryhmille, silloin kun leirikeskuksessa ei ole seurakunnan omaa toimintaa.

Leirikeskuksen paikoitusaluelle mahtuu kymmenkunta autoa.
Vaativa pyörätuolireitti

Leiritie 11, 95330 Tervola