Tule mukaan messuun!

Joka sunnuntain jumalanpalvelus on Sinua varten. Messu on mahdollisuus yhdessä toisten kanssa hiljentyä ja kohdata Kolmiyhteinen Jumala hänen sanassaan, ehtoollisen sakramentissa ja rukouksissa. Musiikki on keskeinen osa jumalanpalvelusta niin tässä ajassa kuin kerran taivaassa.

Tule mukaan isoskoulutukseen!

Isoskoulutus on keskeinen osa seurakunnan nuorisotyötä. Se antaa valmiuksia toimia isosena rippikoulussa ja varustaa elämään nuorena kristittynä.

Isoskoulutus toteutetaan viikonloppuleireinä Törmävaaran leirikeskuksessa noin kerran kuukaudessa.

Tule mukaan Breikkiin!

PerjantaiBreikki on parillisten viikkojen perjantaina klo 18 seurakuntakeskuksessa.  Ohjelmassa on nuorille rentoa yhdessäoloa ja tekemistä Sanan äärellä ja hyvässä seurassa.

Lähde mukaan Maatikselle!

Maata näkyvissä -festarit on Suomen suurin kristillinen nuorisotapahtuma, joka järjestetään vuosittain marraskuussa Turussa.

Lisää tietoa mahdollisesta retkestä tulee myöhemmin.