Nuorille on seurakunnassa tarjolla mm. jumalanpalvelukset, nuorten messut, retket, rippikoulu ja isoskoulutus.

Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu kahdeksannen luokan syksyllä. Nuorisotyönohjaaja informoi rippikouluikäisiä.

Rippikoulun jälkeen on mahdollista osallistua isoskoulutukseen ja sitä kautta toimia isosena leireillä. Tähän ilmoittaudutaan riparin jälkeen.

Nuoria kutsutaan mukaan suunnittelemaan ja järjestämään iltakirkkoja sekä toimijoiksi erilaisiin tapahtumiin.

Nuorille järjestetään myös erilaisia retkiä, tapahtumia, konsertteja.

Maatis eli Maata Näkyvissä -festarit on Turussa marraskuussa järjestettävä tapahtuma, johon mahdollisesti seurakunta osallistuu. Syksyllä 2024 Maata Näkyvissä -Pohjoinen Ulottuvuus järjestetään Torniossa. Tästä lisätietoa myöhemmin.

Ilmoittautuminen Tervolan seurakunnan kesätyöntekijäksi vuodelle 2024 on päättynyt.