Toistaiseksi kaikki kerhotoiminta on tauolla!

Kesäkirje

Kesän ajan lapsilla, sekä päiväkerhoikäisillä että alakoululaisilla on mahdollisuus saada kotiin joka toinen viikko kirje, joka sisältää Raamatun kertomuksen ja väritystehtävän/tehtäviä/askartelun.

Kirjeen saa ilmoittamalla siitä Sarille 050 437 0006 viestillä. Viestiin nimi tai nimet sekä osoite.

Lapsille ja lapsiperheille

Tuo lapsesi Päiväkerhoonpyhäkouluun, leirille ja/tai Donkkikseen tai tulkaa yhdessä avoimeen päiväkerhoon

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille. Pyhäkouluja järjestetään silloin tällöin messun yhteydessä. Lastenleirit järjestetään kesäisin. Donkkis on alakouluikäisille tarkoitettu toimintailta. Avoimeen päiväkerhoon voi tulla ilmoittamatta alle kouluikäisten lastensa tai lastensa lasten kanssa, 3-vuotta täyttäneet voivat tulla  myös yksikseen.

Tulkaa perheenä mukaan messuun!

Joka sunnuntain jumalanpalvelus on Sinua ja perhettäsi vartan. Messu on mahdollisuus yhdessä toisten kanssa hiljentyä ja kohdata Kolmiyhteinen Jumala hänen sanassaan, ehtoollisen sakramentissa ja rukouksissa. Musiikki on keskeinen osa jumalanpalvelusta niin tässä ajassa kuin kerran taivaassa.

Koronatilanteen vuoksi Tervolan seurakunnassa

Jumalanpalvelukset pidetään pääasiassa sanajumalanpalveluksina, mutta ilman seurakunnan läsnäoloa. Ne striimataan verkkoon, niin, että niihin voi osallistua kotoa käsin. Jumalanpalvelusta pääsee seuraamaan etusivun linkistä ja ne löytyvät myös Youtubesta Tervolan seurakunnan omalta kanavalta.

Tervolan seurakunnan kanava Youtubessa

Jumalanpalvelukset tallennetaan tänne