Lapsille ja lapsiperheille

Tuo lapsesi PäiväkerhoonpyhäkouluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä, leirille ja/tai DonkkikseenLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai tulkaa yhdessä avoimeen päiväkerhoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille.

Pyhäkouluja järjestetään silloin tällöin messun yhteydessä.

Lastenleirit järjestetään koululaisille kesäisin.

Donkkis on alakouluikäisille tarkoitettu toimintailta.

Avointa päiväkerhoa ei valitettavasti ole tällä hetkellä.

Kesäkuun ajan lapsille 3-6 -vuotiaille (myös isommat tervetulleita) kesäkerho seurakuntakeskuksen pihamaalla, sateella sisällä, klo 13-15.

3-6 -vuotiaiden päiväkerho on pyörähtänyt käyntiin. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin  klo 10-12. Viimeinen päiväkerho 25.5.

Tulkaa perheenä mukaan messuun!

Seuraava perhekirkko on su 22.5. 2022 klo 11.00

Joka sunnuntain jumalanpalvelus on Sinua ja perhettäsi vartan. Messu on mahdollisuus yhdessä toisten kanssa hiljentyä ja kohdata Kolmiyhteinen Jumala hänen sanassaan, ehtoollisen sakramentissa ja rukouksissa. Musiikki on keskeinen osa jumalanpalvelusta niin tässä ajassa kuin kerran taivaassa.

Tervolan seurakunnan kanava Youtubessa

Jumalanpalvelukset tallennetaan tänneLinkki avautuu uudessa välilehdessä