Päiväkerho

on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kerhoajat ovat keväällä 2023

TIISTAISIN iltakerho 17.00-18.30

KESKIVIIKKOISIN kerhoikäiset lapset voivat osallistua Avoimeen päiväkerhoon klo 10.00-12.00

 

Viimeiset kerhot ovat ti 16.5. ja ke 17.5.

Ensi syksynä kerhot alkavat taas elokuun loppupuolella

 

 

Mitä tehdään

Päiväkerhossa opitaan tuntemaan Taivaallista Isää. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan, välillä myös uloillaan ja ihmetellään luonnon kauneutta.  Kerhon aikana syömme silloin tällöin myös välipalan jossa opitaan siunaamaan ruoka, kiittämään ruoasta ja nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä.

Päiväkerhossa annetaan myös virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja tuetaan ryhmän jäsenenä toimimisessa.

 

Mukaan kerhoon:

Sopivat kerhovaatteet ovat mukavat arkivaatteet, joissa on mukava liikkua ja puuhailla, askarrella ja maalata. Myös kerhotossut tai -kengät on hyvä olla mukana. Eväiksi terveelliset peruseväät, esim. voileipä, juoma ja hedelmä/juures. Ei herkkuja. Pieni reppu tai laukku on hyvä olla mukana eväille sekä tietenkin askarteluja varten.

Korona-aikana

Kerho on ollut välillä tauolla, sinä aikana kerholaiset ovat saaneet kotiinsa kerhokirjeen, joka on sisältänyt Raamatuntekstin, väritystehtävän ja askartelun.

Alla linkkejä muutamiin askarteluihin.

Rukous, rukouskorttien askartelu

Tuhlaajapoika, possun askartelu

Nooa ja vedenpaisumus, eläinten askartelut

Helatorstai, jalanjälkien ja perhosen askartelu

Jumalan huolenpito, kukkasten askartelu

päiväkerholaisen keväinen piirustus

päiväkerholaisen keväinen piirustus

HEI PERHEET!!

AVOIN PÄIVÄKERHO

Avoin päiväkerho on perhekerho, jossa osa ajasta ollaan yhdessä ja osan ajasta vanhemmat voivat olla keskenään viereisessä huoneessa kun lapset ovat kerhohuoneessa.

Avoimessa päiväkerhossa tehdään samoja asioita kuin päiväkerhossakin, lauletaan ja leikitään, hiljennytään hartauteen, askarrellaan jne. Osan ajasta vanhemmat voivat vaihtaa kuulumisia rauhassa vaikka kahvikupposen äärellä. Vanhemmille voidaan silloin tällöin järjestää myös vierailija kertomaan tietystä aihealueesta.