Kerhotauko

Keskiviikkoisin kokoontuva 3-6 -vuotiaiden päiväkerho ja torstaisin kokoontuva avoin päiväkerho ovat toistaiseksi tauolla.

Päiväkerho

on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Avoimeen päiväkerhoon myös alle 3-vuotiaat lapset ovat tervetulleita yhdessä vanhempien tai hoitajan kanssa.

Mitä tehdään

Päiväkerhossa opitaan tuntemaan Taivaallista Isää. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan. Noin kerran kuukaudessa on eväskerho, jossa opitaan siunaamaan ruoka, kiittämään ruoasta ja nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä. Päiväkerhossa annetaan myös virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja tuetaan ryhmän jäsenenä toimimisessa.

Avoimessa päiväkerhossa

Avoimessa päiväkerhossa vanhemmilla on mahdollisuus viettää osa kerhoajasta keskenään kerhohuoneen viereisessä huoneessa kahvikupposen ääressä. SIlloin tällöin kerhossa vierailee myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joiden kanssa vanhemmilla on mahdollisuus keskustella.

Kerhovarustus:

Sopivat kerhovaatteet ovat mukavat arkivaatteet, joissa on mukava liikkua ja puuhailla, askarrella ja maalata. Myös kerhotossut tai -kengät on hyvä olla mukana.

Eväskerho:

Eväiksi terveelliset peruseväät, esim. voileipä, juoma ja hedelmä/juures. Ei herkkuja.

kerholaisten legorakennelma
Seimiasetelma

Kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksen kerhopäädyssä

Päiväkerho KE klo 10.00-12.00

Avoin päiväkerho TO klo 10.00-12.00

 

Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti joka viikko.

3-6 -vuotiaiden kerho EI kokoonnu 4.3. , 25.3. , 22.4.

Avoin päiväkerho EI kokoonnu 5.3. , 23.4. 

Kerhojen yhteinen päätös KE 20.5. 

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!