Tule mukaan toimimaan ja/tai tukemaan!

Lähetystyö on Jeesuksen asettamana jatkuva haaste jokaiselle kastetulle. Lähetystöhön voi osallistua lähtemällä tai lähettämällä. Tervolan seurakunta tukee lähettäjänä nimikkolähettiensä Juha Saaren työtä Inkerin kirkossa ja Richard Otison työtä maahanmuuttajien parissa Helsingissä. Juha toimii Suomen Evankelis-luterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) ja Richard Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) työyhteydessä.

Tervolan seurakunta tukee myös Murmanskin ja Karatusan luterilaisia seurakuntia Venäjällä. Karatusan seurakuntaa SEKL:n kautta ja Murmanskia Lapin seurakuntien yhteisen Murmansk-rahaston kautta.

Voit osallistua lähettäjänä nimikkolähettien työhön muistaen heitä rukouksissasi ja terveisin. Taloudellisen tuen voi osoittaa lähetysjärjestöjen kautta: Juha, SEKL ja Richard SLEY.

Tervolan seurakunta tukee myös Suomen Lähetysseuran (SLS) toimintaa kolehdein ja Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien tuotolla.

Avustustyö eli diakonia on lähetystyön tavoin seurakunnan perustehtävä. Apua tarvitsevan lähimmäisen auttaminen on aina kuulunut kristillisen seurakunnan ja jokaisen kristityn tehtäviin.

Tervolassa toimii yli kymmenellä kylällä diakoniakylätoimikunta, joka koordinoi kunkin kylän avustustoimintaa.

Tervolan seurakunnan kirpputori

toimii vapaaehtoisin voimin 7.1.2019 alkaen pappilassa, osoitteessa Kirkkokuja 4 B.

Kirpputorille voi lahjoittaa myytäväksi puhtaita, ehyitä ja muutenkin hyväkuntoisia vaatteita, astioita ja muuta vastaavaa. Kirpputorin vapaaehtoiset työntekijät.

Kirpputorin tuotosta maksetaan ensin kirpputoritilan vuokra 300 €/kk + sähkö. Sen jälkeen mahdollinen tuotto jaetaan diakoniatyön ja lähetystyön kesken.

Tavaran lahjoittamiseen ja vapaaehtoistyöntekijäksi ilmoittautumiseen liittyen voi soittaa numeroon 0504370011. Puhelimeen vastaa kirpputorin työntekijä kirpputorin aukioloaikana.

Kirpputori on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-17. Tervetuloa käymään ja kahvittelemaan!