Päiväkerho 3-6 -vuotiaille Seurakuntakeskuksen kirkko

Kenelle ja mitä tehdään

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille. Päiväkerhossa opitaan tuntemaan Taivaallista Isää. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan. Noin kerran kuukaudessa on eväskerho, jossa opitaan siunaamaan ruoka, kiittämään ruoasta ja nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä. Päiväkerhossa annetaan myös virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja tuetaan ryhmän jäsenenä toimimisessa.

Kerhovarustus:

Sopivat kerhovaatteet ovat mukavat arkivaatteet, joissa on mukava liikkua ja puuhailla, askarrella ja maalata. Myös kerhotossut tai -kengät on hyvä olla mukana. Myös jokin reppu/kassi tai laukku askarteluille ja eväille on hyvä olla.

Eväskerho:

Eväiksi terveelliset peruseväät, esim. voileipä, juoma ja hedelmä/juures. Ei herkkuja.

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho perheille ja 3-6 -vuotiaille lapsille