Leiririppikoulut

Tervolan seurakunnan rippikoululeirit pidetään Törmävaaran leirikeskuksessa. Leiririppikouluryhmiin otetaan kumpaankin enintään 20 nuorta . Ensimmäinen leirijakso on vajaan kolmen vuorokauden ja jälkimmäinen vajaan seitsemän vuorokauden pituinen. Leiriläisille tarjotaan ilmainen majoitus ja opetus. Ruokamaksuna peritään ensimmäisestä leirijaksosta 20 € ja toisesta 50 €. Ruokamaksu sisältää yhteensä 10:n leiripäivän aikana aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan sekä tarvittavat saniteettitarvikkeet eli sen, minkä leiriläinen kotona ollessaankin kuluttaisi. Ruuan valmistuksen kustannuksia ei peritä. 

2019-2020 rippikoulut alkoivat Ripari tutuksi-seikkailulla, johon kutsuttiin kaikki rippikouluikaiset perheineen. Tapahtuma alkoi 29.9.2019 klo 14 kahvittelun ja mehujen merkeissä Varejoen koulun vieressä olevassa päällikön majassa. Sieltä siirryttiin Törmävaaran leirikeskukseen.

Koronamuutos

Koronapandemian vuoksi rippikouluun kuuluva seurakuntaelämään osallistumisjakso on siirtynyt nettiin. Rippikoululaisille on jaettu koulun kautta ohjeet. Jumalanpalveluksiin voi osallistu esimerkiksi näiden seurakunnan kotisivujen etusivulta olevasta tai kunkin tapahtuman ilmoituksessa olevasta linkistä.