Kerhotauko

Keskiviikkoisin kokoontuva 3-6 -vuotiaiden päiväkerho ja torstaisin kokoontuva avoin päiväkerho ovat toistaiseksi tauolla.

 

Kirje kotiin

Kesän ajan on mahdollista saada kotiin kirje, joka sisältää Raamatun kertomuksen, väritystehtävän ja askartelun. Kesäkirjeestä on lähetetty kysely päiväkerhoikäisten koteihin. Sen saa ilmoittamalla siitä Sarille. Myös alakoululaisilla on mahdollisuus saada samanlainen askartelusetti.

Ohjeet askarteluihin on videoitu ja ne pääsee katsomaan alla olevia linkkejä klikkaamalla

 

Rukous, rukouskorttien askartelu

Tuhlaajapoika, possun askartelu

Nooa ja vedenpaisumus, eläinten askartelut

Helatorstai, jalanjälkien ja perhosen askartelu

Jumalan huolenpito, kukkasten askartelu

Päiväkerho

on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Avoimeen päiväkerhoon myös alle 3-vuotiaat lapset ovat tervetulleita yhdessä vanhempien tai hoitajan kanssa.

Mitä tehdään

Päiväkerhossa opitaan tuntemaan Taivaallista Isää. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan. Noin kerran kuukaudessa on eväskerho, jossa opitaan siunaamaan ruoka, kiittämään ruoasta ja nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä. Päiväkerhossa annetaan myös virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja tuetaan ryhmän jäsenenä toimimisessa.

Avoimessa päiväkerhossa

Avoimessa päiväkerhossa vanhemmilla on mahdollisuus viettää osa kerhoajasta keskenään kerhohuoneen viereisessä huoneessa kahvikupposen ääressä. SIlloin tällöin kerhossa vierailee myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joiden kanssa vanhemmilla on mahdollisuus keskustella.

Kerhovarustus:

Sopivat kerhovaatteet ovat mukavat arkivaatteet, joissa on mukava liikkua ja puuhailla, askarrella ja maalata. Myös kerhotossut tai -kengät on hyvä olla mukana.

Eväskerho:

Eväiksi terveelliset peruseväät, esim. voileipä, juoma ja hedelmä/juures. Ei herkkuja.

päiväkerholaisen keväinen piirustus

päiväkerholaisen keväinen piirustus