su 19.6. klo 10.00
Piirretyssä kuvassa näkyy rikas mies juhlimassa ja köyhä mies hänen portaillaan sekä mies liekkien keskellä ja toinen enkelin sylissä kohoamassa ylös

Vanha kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

2. sunnuntai helluntaista

Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Messun johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, kirkonisäntänä Pertti Keränen ja suntiona ja striimaajana Abbas Al Hajjaj.

Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Lasten ja nuorten keskus ry:n kautta.

Pyhäpäivän aineisto Kirkon kalenterissa Linkki avautuu uudessa välilehdessä