su 17.10. kello 10.00 - 11.00
Piirretyssä kuvassa on kuninkaan pojan häät, johon yksi vieraista on tullut omassa arkipuvussaan, kun muilla on juhlapuku, jonka helmassa on kristusmonogrammi

21. sunnuntai helluntaista

Pyhäpäivän otsikkona on Jeesuksen lähettiläät. Päivän evankeliumissa on kaksi painavaa Jeesuksen sanaa: Jeesus sanoo: ”Totisesti, totisesti: ei palvelija ole herraansa suurempi eikä lähettiläs lähettäjäänsä suurempi. Kun te tämän tiedätte ja myös toimitte sen mukaisesti, te olette autuaat." Ja myöhemmin: "Totisesti, totisesti: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, ottaa vastaan minut, ja joka ottaa minut vastaan, ottaa vastaan sen, joka on minut lähettänyt.”

Linkki verkkolähetykseen

Jumalanpalveluksen johtaa Heikki Holma, kanttorina toimii Sari Vähäkangas ja kirkonisäntänä Pertti Keränen.

Kolehti: Lasten ja perheiden parissa tehtävään työhön Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n kautta.

sunnuntain aiheen esittely ja raamatunkohdat