Piispanpyöräily

pe 24.9. kello 14.00
Kuvassa on tapahtuman mainosjuliste. Julisteen kuvassa on keltainen puunlehti, jonka keskellä on sydämen muotoinen reikä. Kuvassa on myös piispa Jukka Keskitalo. Julisteen tekstissä kerrotaan lyhyesti tapahtuman tiedot.
Seurakuntakeskus, Törmävaaran leirikeskus

Yhteislähtö seurakuntakeskukselta kello 14. Pyöräilemme Törmävaaraan.

Piispanpyöräily on piispa Jukka Keskitalon ideoima liikuntatapahtuma. Varsinainen pyöräily pidettiin 4.9. Oulussa. Oulun hiippakunta on haastanut seurakuntia järjestämään oman tapahtuman syksyn aikana.

Otamme haasteen vastaan ja pyöräilemme Törmävaaraan. Yhteislähtö on seurakuntakeskukselta kello 14. Perillä Törmävaarassa on ohjelmassa hartaus, yhdessä oloa sekä makkaranpaistoa. (Ota omat makkarat mukaan.) Tapahtumassa kerätään kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle. Pyöräilymatkaa kertyy noin 8,5 km yhteen suuntaan eli yhteensä noin 17 km.

Jos et pääse kyseisenä päivänä mukaan, voit käydä oman aikataulusi puitteissa Törmävaaran kodalla. Kota sijaitsee leirikeskuksen ja koulun välisen kentän laidalla. Halutessasi voit tukea Kirkon Ulkomaanavun työtä. Lahjoitusohjeet

Piispanpyöräilyn nettisivu