su 30.5. kello 10.00 - 11.00
Piirretyssä kuvassa on keskellä kolmion sisällä karitsa, kyyhkynen, tähti ja tuli. Kolmio on auringon sisällä ja auringossa lukee kolme kertaa

Pyhän Kolminaisuuden päivä

Messun johtaa Heikki Holma, kanttorina toimii Amanda Hakoköngäs ja kirkonisäntänä on Pertti Keränen. Messuun voi osallistua kymmenen (10) etukäteen ilmoittautunutta henkilöä kirkkosalissa ja kymmenen (10) seurakuntasalissa. Seurakuntasaliin tullaan keittiön ovesta. Ilmoittautua voi tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0504370001.

Linkki verkkolähetykseen

Messuun suoratoistona kotona tai muualla osallistunut voi tulla messun jälkeen kirkkoon ottamaan vastaan ehtoollisen klo 12 mennessä.

Kolehti: Seurakuntaelämän kehittämiseen Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta, mm. kirkon tulevaisuutta luotaavan teologisen hankkeen kehittämiseksi. Hengen uudistus kirkossamme ry, Otavankatu 1 C 40, 11130 Riihimäki

Eri tapoja lahjoittaa:

- Verkkolahjoitus: www.hengenuudistus.fi/kolehti

- MobilePay: 27711

- Tekstarilahjoitus: Lähetä numeroon 16588 viesti “10E HUK” (voit määrittää viestissä haluamasi summan, joka veloitetaan puhelinlaskultasi).

​- Lahjoitustili: FI21 2047 1800 1225 24, viite: 26246, saaja: Hengen uudistus kirkossamme ry

Rahankeräyslupa: RA/2020/962

Toimeenpanoaika: Toistaiseksi (lupa on siis pysyvä, ei määräaikainen)
Toimeenpanoalue: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.

Raamatun tekstit