su 9.5. kello 10.00 - 11.00
Piirretyssä kuvassa mies on alttarin edessä kädet kohotettuna rukoilemassa

5. sunnuntai pääsiäisestä äitienpäivä

Messun johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas ja kirkonisäntänä Kalle Peteri. Messuun voi osallistua paikan päällä 6 henkeä kirkkosalissa ja 6 seurakuntasalissa. Seurakuntasaliin tullaan keittiön oven kautta. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista joko tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0504370001. Messun striimattuna seuranneet voivat tulla ottamaan vastaan ehtoollisen kello 12 mennessä.

Päivän otsikkona on: Sydämen puhetta Jumalan kanssa

Linkki verkkolähetykseen

Tilaisuudessa tekstitettynä laulujen sanat ja yhdessä lausuttavat asiat

Kolehti: Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät ry.

Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla keräystilille:
FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH)

MobilePay -sovelluksessa lahjoitusnumeromme on 71617. Sovellus asennetaan puhelimeen.

RAHANKERÄYSLUPA:
RA/2020/426

Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020. Kerätyt varat käytetään Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Päivän aihe ja raamatunkohdat