su 18.4. kello 10.00 - 11.00
Piirretyssä kuvassa on lammaspaimen susien ahdistamana kiviaidalla suojatun lammastarhan portilla karitsa sylissään.

2. sunnuntai pääsiäisestä

Messun johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Lea Kokkonen, kirkonisäntänä Aino Ollitervo, avustajana Laura Kallatsa.

Linkki verkkolähetykseen

Lähetyksessä on tekstitettynä laulujen sanat ja yhdessä lausuttavat osat.

Messu striimataan, mutta siihen voi osallistua paikan päällä 6 henkeä kirkkosalissa ja 6 seurakuntasalissa. Seurakuntasaliin tullaan keittiön oven kautta. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista joko tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0504370001. Striimauksen välityksellä messuun osallistuneet voivat tulla ottamaan vastaan ehtoollisen tunnin sisällä jumalanpalveluksen päättymisestä.

Kolehti: Suomen Idäntyö UP ry:lle. Varat käytetään lähialueen ja Itä-Euroopan köyhien auttamiseen. Elintarvikkeiden, hygieniatuotteiden, vammaisapuvälineiden ja muiden avustustarvikkeiden hankintaan, varastointiin ja kohdemaihin kuljetuksiin. Keräysvarat käytetään mahdollisuuksien mukaan keräysajankohtana. Keräyksen suorittavat Suomen Idäntyö UP ry:n työntekijät.

Tilinumero: FI66 5396 0220 0599 28

Keräyslupa: Poliisihallitus Arpajaishallinto Päätös 4.10.2018, luvan numero: RA/2018/886

Toimeenpanoaika ja -alue KERÄYSLUPA 19.12.2018-18.12.2023, koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Pyhäpäivän esittely ja raamatunkohdat