su 14.3. klo 10.00 – 11.45
Piirretyssä kuvassa Jeesus siunaa viisi leipää, pieni poika ojentaa kahta kalaa, taustalla on suuri joukko ihmisiä.

4. paastonajan sunnuntai

Messun johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas, kirkonisäntänä Aino Ollitervo.

Linkki verkkolähetykseen

TIlaisuudessa tekstitettynä laulujen sanat ja yhdessä lausuttavat asiat

Messuun voi osallistua kirkkosalissa 6 ja seurakuntasalissa 6 ennakkoon ilmoittautunutta. Ilmoittautua voi joko tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0504370001.

Messun jälkeen striimin seurannut voi tulla ottamaan vastaan ehtoollisen klo 11:00-11:45 välisenä aikana.

Liturgisten tekstiilien violettia väria käytettään paastonaikana. Siinä voi ajatella yhdistyvän synnin musta ja Pyhän Hengen punainen. Näin se vie ajatukset itsetutkisteluun ja katumukseen.

Kolehti: Oman seurakunnan nimikkolähetin Juha Saaren työn tukemiseen.

Verkkolahjoitus: https://kansanlahetys.fi/tyontekijat-ja-kohteet/saari-juha/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Rahankeräyslupa, luvan saaja: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Luvan numero: RA/2017/54, Toimeenpanoaika: 17.1.2017-31.12.2021, Toimeenpanoalue: Koko maa pois lukien Ahvenanmaa.

Raamatunkohdat