su 7.3. kello 10.00 - su 7.3. kello 11.00
Piirretyssä kuvassa Jeesus poistaa kahlehditusta miehestä riivaajan. Riivaaja on kuvattu pienenä mustana siivekkäänä ja sarvipäisenä otuksena.

3. paastonajan sunnuntai

Messun johtaa Markus Kallatsa, kanttorina toimii Sari Vähäkangas ja kirkonisäntänä Pertti Keränen.

Jumalanpalveluksen aiheena on Jeesus pahan vallan voittaja

Messu striimataan seurakunnan youtube-kanavalle

Messuun voi osallistua paikan päällä 10 henkeä kirkkosalissa ja 10 seurakuntasalissa. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista joko tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 0504370001. Jos messuun ilmoittautuu yhteensä enemmän kuin 20 henkilöä, kahdennnenkymmenen jälkeen ilmoittautuneille ilmoitetaan, että voivat striimattuun messuun kotona osallistuttuaan, tulla tunnin sisällä messun päättymisestä ottamaan vastaan ehtoollisen.

Kolehti: Satelliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.

verkkolahjoitus: https://sansa.fi/lahjoita/

Lahjoitustili: FI 37 5062 0320 0320 18

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021 alkaen. Kerättävät varat käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n vuosibudjetin mukaisesti kristilliseen mediatyöhön ulkomailla sekä Kroatian evankelisen kirkon seurakuntatyön tukemiseen. Suomessa varoja käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n omien kristillisten radio-ohjelmien tuottamis- ja lähetyskuluihin, mediatyön kehittämis- ja tuotantotoimintaan sekä digitaalisen mediatyön kehittämiseen ja tuotantoon Suomessa.