Sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa

2. sunnuntai joulusta

2. sunnuntai joulusta, sanajumalanpalvelus

Herran huoneessa

2. sunnuntai joulusta, sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Herran huoneessa".

Linkki verkkolähetykseen

Tilaisuudessa tekstitettynä laulujen sanat ja yhdessä lausuttaat asiat

Kirkon isäntä: Arja Heikkinen

Kolehti: Normaali oloissa kolehti olisi kerätty Murmanskin lutarilaisen kirkon rakennuskustannuksiin.

Murmanskin kirkonrakkennushanketta voi tukea alla olevin tiedoin:

Saaja: Inkerin kirkon edustusto Suomessa ry

FI69 5620 0920 3202 22,
OKOYFIHH
Viitenumero: 2231

Tai Linkki: http://www.inkerinkirkko.fi/kirkko-murmanskiin/

Suomen poliisihallitus on myöntänyt Inkerin evankelis-luterilaisen kirkon edustusto Suomessa ry:lle 22.1.2020 rahankeräysluvan no. RA/2020/53 Suomeen, poislukien Ahvenanmaa, 22.1.2020–31.12.2021 väliseksi ajaksi.

Herran huoneessa

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatun kohdat