Sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa

su 20.12. kello 10.00 - 11.15
4. adventtisunnuntai 20.12.2020

4. adventtisunnuntaina on sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa

4. adventtisunnuntaina on sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa Seurakuntakeskuksen kirkossa sunnuntaina 20.12.2020 klo 10, johtaa Heikki Holma. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Herran syntymä on lähellä".

Kirkon isäntä: Aino Ollitervo

Linkki verkkolähetykseen

Tilaisuudessa tekstitettynä laulujen sanat ja yhdessä lausuttavat asiat

Kolehti: Kristittyjen perheiden traumaterapiaan, vertaistukiryhmien toimintaan, raamatunopetukseen sekä koulutukseen Irakissa ja Syyriassa toimivissa "Toivon keskuksissa" Open Doors Finland ry:n kautta.

Jos haluat tukea Open Doors-järjestön työtä, se on mahdollista tämän linkinLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Open Doors Finland ry: rahankeräyslupa:

Rahankeräyslupa: RA/2019/665

Lupa on voimassa 14.10.2019 – 13.10.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään keräysaikana kristittyjen avustamiseen Open Doors Internationalin kautta, toimitilakuluihin, tiedotusmateriaalin tuottamiseen ja painamiseen, kaikille avoimien koulutustilaisuuksien pitämiseen sekä henkilöstökuluihin.

Myöntäjä: Poliisihallitus Arpajaishallinto

Luvan myöntämispäivä: 13.08.2019

Herran syntymä on lähellä

Tämä sunnuntai omistetaan lasta odottavalle Marialle, Herran äidille. Vapahtajan äidin odotus ja Herran kansan joulun odotus kuuluvat yhteen.

Jouluun valmistautumisen loppuvaihe alkaa. Ihmisen sisäisen mielialan tulee olla valmis suuren sanoman vastaanottamiseen.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat