su 1.11. kello 10.00 - su 1.11. kello 11.00
22. sunnuntaista on Uskonpuhdistuksen muistopäivä 1.11.2020

22. sunnuntaista Uskonpuhdistuksen muistopäivänä on Sanajumalanpalvelus

Uskonpuhdistuksen muistopäivänä on Sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Uskon perustus".

Linkki verkkolähetykseen

Jumalanpalveluksessa tekstitettynä virret sekä yhdessä lausuttavat asiat.

Kirkon isäntä: Sari Siitonen

Kolehti: Kaikille avoimen Raamatun opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen Raamatun monimuoto-opiskelussa ja syventäen Raamattua kursseilla Helsingin Raamattukoulutusäätiön kautta. Helsingin Raamattukoulusäätiö.

Uskon perustus

22. sunnuntai helluntaista omistetaan uskonpuhdistukselle. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.

Sanajumalanpalveluksen aihe ja raamatun kohdat