su 18.10. kello 10.00 - su 18.10. kello 11.15
20. sunnuntai helluntaista 18.10.2020

20. sunnuntai helluntaista on Messu

20. sunnuntai helluntaista on Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, avustaa Laura Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas. Messun otsikkona on "Usko ja epäusko".

Linkki verkkolähetykseen

Jumalanpalveluksessa tekstitettynä virret sekä seurakunnan yhdessä lausuttavat osat.

Kirkon isäntä: Pertti Keränen

Kolehti: Kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry.

Usko ja epäusko

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Messun aihe ja raamatun kohdat