Perhemessu

su 4.10. kello 11.00 - su 4.10. kello 12.15
Mikkelinpäivä

Mikkelinpäivänä (Enkelien sunnuntai) on Perhemessu

Mikkelinpäivän (Enkelien sunnuntai)  Perhemessu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 11, johtaa Heikki Holma, avustaa Sari Siivola, kanttorina Lea Kokkonen. Perhemessun otsikkona on "Jumalan sanansaattajat".

Linkki verkkolähetykseen

Lähetyksessä on tekstitetty virret ja yhteisesti lausuttavat asiat.

Kirkon isäntä: Jussi Vaara

Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta. Suomen Pipliaseura ry

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.

Perhemessun aihe ja raamatun kohdat