su 20.9. kello 10.00 - su 20.9. kello 11.00
20.9.2020

16. sunnuntaina helluntaista on sanajumalanpalvelus

16. sunnuntaina helluntaista on Sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Amanda Hakoköngäs. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Jumalan huolenpito"

Linkki verkkolähetykseen

Kolehti: Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen merimieskirkon kautta. Suomen merimieskirkko ry

Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat ”Autuaampi on antaa kuin ottaa”.

Sanajumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat