Kouluun lähtevien siunaus

10.8.2020
Iso kirkko

Kouluun lähtevien siunaus

Kouluun lähtevien siunaus Isossa kirkossa maanantaina 10.8.2020 klo 18.00. Johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Amanda Hakoköngäs.

Kaikki koulun tai esikoulun aloittavat kutsutaan alttarin ääreen siunattavaksi. Mukaan siunaamaan voi tulla myös kouluun lähtevän isä, äiti, kummi, isovanhempi, isosisko tai isoveli. Tilaisuuden jälkeen on mehu- ja kahvitarjoilu.

TERVETULOA mukaan yhdessä vanhempien, sisarusten, kummien sekä muiden sukulaisten ja ystävien kanssa!

Jeesus siunaa lapsia

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä.  Mark 10:13-16