su 24.5. kello 10.00 - su 24.5. kello 11.15
6. sunnuntai pääsiäisestä

6. sunnuntai pääsiäisestä on Messu

6. sunnuntai pääsiäisestä on Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa, avustaa Anneli Pesonen, kanttorina Sari Vähäkangas. Messun otsikkona on "Pyhän Hengen odotus".

Kirkon isäntä: Aino Ollitervo

Kolehti:

Pyhän Hengen odotus

Sunnuntain latinalainen nimi exaudi (= kuule, Herra) on päivän antifonin alusta (Ps. 27: 7). Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Messun aihe ja raamatun kohdat