Sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa

to 21.5. kello 10.00 - 11.00
Helatorstai 21.5.2020

Helatorstaina on Sanajumalanpalvelus

Helatorstaina on Sanajumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, avustaa Elina Volotinen, kanttorina Sari Vähäkangas. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Korotettu Herra". Ilman seurakunnan läsnäoloa.

Kolehti: Ei kerätä

Korotettu Herra

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Sanajumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat