Sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa

su 3.5. kello 10.00 - su 3.5. kello 11.00
3. sunnuntai pääsiäisestä

3. sunnuntai pääsiäisestä on Sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa.

3. sunnuntai pääsiäisestä on Sanajumalanpalvelus ilman seurakunnan läsnäoloa Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas. Jumalanpalveluksen otsikona on "Jumalan kansan koti-ikävä".

Kirkon isäntä: Jussi Vaara

Kolehti: Ei kerätä

Jumalan kansan koti-ikävä

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat ”ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee” (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat