Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho perheille ja 3-6 -vuotiaille lapsille

Kenelle

Kerho on tarkoitettu sekä lapsille että vanhemmille/hoitajille. 3-6 -vuotiaat lapset voivat osallistua myös yksikseen, nuoremmat vanhemman tai hoitajan kanssa.

Vanhemmille

Avoimessa päiväkerhossa vanhemmilla on mahdollisuus viettää osa kerhoajasta keskenään kerhohuoneen viereisessä huoneessa kahvikupposen ääressä. SIlloin tällöin kerhossa vierailee myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joiden kanssa vanhemmilla on mahdollisuus keskustella.

Mitä tehdään

Päiväkerhossa opitaan tuntemaan Taivaallista Isää. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan. Päiväkerhossa annetaan myös virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja tuetaan ryhmän jäsenenä toimimisessa. Kerhon lopuksi lapsillekin on mehut ja pulla/keksi tms viereisessä kahvihuoneessa.

Kerhovarustus:

Sopivat kerhovaatteet ovat mukavat arkivaatteet, joissa on mukava liikkua ja puuhailla, askarrella ja maalata. Myös kerhotossut tai -kengät ja pieni reppu tai kassi askarteluille ovat hyvät mukana.

Päiväkerho 3-6 -vuotiaille

3-6 -vuotiaiden päiväkerho