Messu ilman seurakunnan läsnäoloa

su 12.4. kello 10.00 - su 12.4. kello 11.00

Pääsiäispäivän messu

Pääsiäispäivän messu ilman seurakunnan läsnäoloa Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, saarnaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas, tekstinlukijoina Tarja Volotinen ja Anneli Pesonen, esirukouksen johtaa Laura Kallatsa. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Kristus on ylösnoussut!".

Jumalan palvelus välitetään koteihin verkon kautta. Tässä linkki, joka avautuu pääsiäisaamuna klo 10.

Kolehtia ei kerätä.

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Sanajumalanpalveluksen aihe ja raamatun kohdat