Konfirmaatiomessu

su 12.4. kello 10.00 - su 12.4. kello 11.15

Pääsiäispäivän konfirmaatiomessu

Pääsiäispäivän Konfirmaatiomessu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, avustaa Markus Kallatsa, Tarja Volotinen ja Laura Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas. Messun otsikkona on "Kristus on ylösnoussut!"

Kirkon isäntä: Aino Ollitervo

Kolehti: Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa tarjoamalla muun muassa ammatti-, viljelys- ja yrittäjyyskoulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kirkon Ulkomaanapu.

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Messun aihe ja raamatun kohdat