Varkkujen karppis

Kirpputorin alakerta

Seurakunnan iltapäivätoiminta alakouluikäisille

Mikä se on?

Varkkujen karppis on varhaisnuorten eli alakouluikäisten seurakunnan järjestämä iltapäivätoiminta Karppiksen kerhotilassa.

Missä?

Karppis sijaitsee kirpputorin alakerrassa, käynti takakautta. Ovessa on ”Karppis kerhotila” –lappu, joten löydät varmasti oikean oven.

Koska ovet auki?

Karppikseen voit tulla torstai-iltapäivisin klo 13-17 välisenä aikana. Voit olla koko tuon ajan tai vain piipahtaa.

Mitä me siellä tehdään?

Karppiksessa voit syödä välipalan, tehdä läksyt, pelailla siellä olevilla peleillä, lukea tai vaikka piirrellä. Jutellaan Sanasta ja kuunnellaan musiikkia.

Sinun ei tarvitse ilmoittautua minulle että olet tulossa, mutta kotona on hyvä kertoa missä olet. Vanhemmat voivat vaikka hakea sinut työpäivän jälkeen. Allergiat on hyvä tietää, kun tarjoamme välipalaa. Toki voit ottaa kotoa mukaan sen mitä haluat syödä.

Karppis käynnistyy TO 6.2. ja jatkuu kevään, poikkeuksista ilmoitetaan