Perhemessu

Perhemessu Seurakuntakeskuksen kirkko

Kynttilänpäivän perhemessu

Kynttilänpäivän perhemessu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 11. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Kristus, Jumalan kirkkauden säteily". Perhemessun johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkon isäntä: Kalle Peteri

Kolehti: Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Vanhemmuuden tukeminen. Kirkkopalvelut ry.

Yhteisvastuu keräys alkaa!

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Messun aihe ja raamatunkohdat

2. sunnuntai loppiaisesta on messu