Perhemessu

su 2.2. kello 11.00 - su 2.2. kello 12.15

Kynttilänpäivän perhemessu

Kynttilänpäivän perhemessu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 11. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Kristus, Jumalan kirkkauden säteily". Perhemessun johtaa Heikki Holma, avustaa Sari Siivola, kanttorina Sari Vähäkangas. Kirkkokuoro laulaa.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit, pieni yhteisvastuuinfo ja yhteisvastuulistojen jako.

Kirkon isäntä: Jussi Vaara

Kolehti: Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Vanhemmuuden tukeminen. Kirkkopalvelut ry.

Yhteisvastuu keräys alkaa!

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Messun aihe ja raamatunkohdat