Perhekirkko

su 29.12. kello 11.00 - su 29.12. kello 12.00

1. sunnuntai joulusta

1. sunnuntai joulusta on Perhekirkko Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 11, johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Marjo Nevala. Jumalanpalveluksen otsikkona on " Pyhä perhe".

Kirkon isäntä: Jussi Vaara

Kolehti: Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden tavoittamiseksi ja osallistamiseksi seurakuntaan koulutusten ja tapahtumien avulla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta. Hengen uudistus ry.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Pyhä perhe

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Jeesus eli samojen elinehtojen alaisena kuin me lunastaakseen meidät ja antaakseen meille oikeuden elää Jumalan lapsina.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat