Tapaninpäivän messu

Tapaninpäivän messu Seurakuntakeskuksen kirkko

Tapaninpäivän messu

Tapaninpäivän messu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, avustaa Elina Volotinen, kanttorina Sari Vähäkangas. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Kristuksen todistajat!

Kirkon isäntä: Kalle Peteri

Kolehti: Irakin ja Syyrian konflikteissa traumatisoituneiden lasten ja nuorten kuntoutukseen Irakissa, Syyriassa ja Jordaniassa yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Open Doors Finland ry.

Kristuksen todistajat

Toinen joulupäivä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä, muodostaa vastakohdan ensimmäiselle joulupäivälle. Jumalan pelastussanoma jakaa ihmiset sen vastaanottaviin ja sen hylkääviin, Kristuksen seuraajiin ja hänen vainoojiinsa. Jumala antaa Pyhän Hengen voimaksi jokaiselle, joka rohkeasti tunnustaa uskonsa Kristukseen.

Messun aihe ja raamatunkohdat

3. sunnuntai loppiaisesta on messu