Messu

su 15.12. kello 10.00 - kello 11.15

Messu Seurakuntakeskuksen kirkko

3. adventtisunnuntain messu

3. adventtisunnuntain messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, avustaa Arja Heikkinen, kanttorina Sari Vähäkangas.

Jumalanpalveluksen otsikkona on "Tehkää tie Kuninkaalle".

Kirkon isäntä: Arja Heikkinen

Kolehti: Evankelioimistyöhön Japanissa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta. Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry.

Tehkää tie Kuninkaalle

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen ”hengelliseen tulemiseensa” viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis.

Messun aihe ja raamatunkohdat


Katso myös

su 26.1. klo 10.00 -11.15

Seurakuntakeskuksen kirkko

Messu

3. sunnuntai loppiaisesta on messu
su 26.1. klo 15.00 -16.00

Seurakuntakeskuksen kirkko

Donkkis-kirkko

Perhekirkko vauvasta vaariin
su 2.2. klo 11.00 -12.15

Seurakuntakeskuksen kirkko

Perhemessu

Kynttilänpäivän perhemessu