Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho Seurakuntakeskus

Avoin päiväkerho 3-6 -vuotiaille lapsille ja perheille

Kenelle

Avoimeen päiväkerhoon myös alle 3-vuotiaat lapset ovat tervetulleita yhdessä vanhempien tai hoitajan kanssa.

Mitä tehdään

Päiväkerhossa opitaan tuntemaan Taivallista Isää. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan. Noin kerran kuukaudessa on eväskerho, jossa opitaan siunaamaan ruoka, kiittämään ruoasta ja nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä. Päiväkerhossa annetaan myös virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja tuetaan ryhmän jäsenenä toimimisessa.

Vanhemmat

Avoimessa päiväkerhossa vanhemmilla on mahdollisuus viettää osa kerhoajasta keskenään kerhohuoneen viereisessä huoneessa kahvikupposen ääressä. Silloin tällöin kerhossa vierailee myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joiden kanssa vanhemmilla on mahdollisuus keskustella.

Kerhokausi 12.9 - 12.12. kerho ei kokoonnu 22.11. eikä 5.12.

Päiväkerhojen yhteinen päätös TO 12.12

Avoin päiväkerho

Päiväkerho 3-6 -vuotiaille

3-6 -vuotiaiden kerho, jossa tutustutaan Taivaalliseen Isään.

Päiväkerho 3-6 -vuotiaille

3-6 -vuotiaiden kerho, jossa tutustutaan Taivaalliseen Isään.