Messu Seurakuntakeskuksen kirkko

Valvomisen sunnuntain messu

Valvomisen sunnuntain messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas.

Jumalanpalveluksen otsikkona on "Valvokaa!"

Kirkon isäntä: Aino Ollitervo

Kolehti: Suomen Raamattuopiston Säätiölle 80-juhlavuoden kolehti. Kolehti suunnataan uskosta vieraantuneiden tai sen ulkopuolella kasvaneiden tavoittamiseksi. Suomen Raamattuopiston Säätiö.

VPK tarjoaa KIRKKOKAHVIT

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Messun aihe ja raamatunkohdat

19. sunnuntai helluntaista on messu