Messu Seurakuntakeskuksen kirkko

Isänpäivän messu

Isänpäivän sekä Uskonpuhdistuksen muistopäivän messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Yrjö Haapala, avustaa Jarmo Kähkönen, kanttorina Sari Vähäkangas.

Jumalanpalveluksen otsikkona on "Uskon perustus".

Kirkon isäntä: Pertti Keränen

Kolehti: Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen valtakunnallisesti mm. Veritas Forum -tapahtumien, leirien ja viikkotoiminnan kautta. Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry

Messun jälkeen KIRKKOKAHVIT seurakuntasalissa

Uskon perustus

22. sunnuntai helluntaista omistetaan uskonpuhdistukselle. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.

Messun aihe ja raamatunkohdat

Perhemessu