Joulun lapsi 2019

ti 5.11. kello 10.00 - pe 22.11. kello 16.00

Seurakuntakeskus

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen, Samaritan’s Pursen (USA) johtama projekti, jonka virallinen edustaja Suomessa on Patmos Lähetyssäätiö. Projektin tarkoitus on tavoittaa vähävaraisten-, sekä sodista ja luonnonkatastrofeista kärsivien maiden lapset paikallisten seurakuntien kautta kenkälaatikkolahjoilla ja evankeliumilla Jeesuksesta Kristuksesta.

Mikä ja miksi?

Operaatio Joulun Lapsen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla köyhyydessä eläville lapsille ympäri maailmaa ja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

Koska?

Tervolan seurakunnassa lahjoituksia kenkälaatikkolahjoihin otetaan vastaan PE 22.11. asti. Voit tuoda lahjoitukset kerhohuoneeseen tai virastoon.

Pakkaaminen PE 22.11. klo 9.00 ->

Kenelle?

Suomessa paketit tehdään Euroopan köyhimmille lapsille, jotka asuvat Romaniassa ja Moldovassa.

Sisällöltään paketit ovat tytölle tai pojalle ja ikähaarukka 2-4v / 5-9v / 10-14v

Mitä voi tuoda, mitä ei?

Suositeltavia lahjoja ovat;

Kiva lelu, pipo, käsineet ja villasukat, ohut pitkähihainen paita, piirustus- tai väritysvihko, teroitin, pyyhekumi ja penaali, lyijy- ja värikynät, hammasharja, palasaippua ja kampa tai hiusharja.

Lisää halutessasi pakettiin vielä muuta lapselle sopivaa tavaraa, esimerkiksi hiuskoristeita, tarroja, taskulamppu tai laskin. Pakkaa kenkälaatikko täyteen lasta ilahduttavia tavaroita: leluja, vaatteita, koulutarvikkeita ja hygieniatarvikkeita. Kaiken tavaran tulee olla uutta ja ehjää. Älä laita teippiä valmiin lahjan ympärille.

Paketit tehdään tytölle tai pojalle, 2-4v, 5-9v tai 10-14v

Voit tuoda yhden tai useamman lahjan pakettiin

Älä laita pakettiin; Käytettyjä tai vaurioituneita tavaroita tai vaatteita, karkkia tai suklaata, hammastahnaa, shampoota tai voiteita, sotaan, väkivaltaan, tai noituuteen viittaavia tavaroita, ruokaa tai nesteitä, särkyvää, rahaa, linkkuveitsiä tai muita teräaseita.

Pakkaaminen ja lähettäminen

Lahjat pakataan PE 22.11 klo 9.00 alkaen yhteisvoimin ja lähetetään eteenpäin. Tervetuloa talkoilemaan

Operaatio Joulun lapsi