Perhemessu

Perhemessu Seurakuntakeskuksen kirkko

Mikkelinpäivän perhekirkko. Enkelien sunnuntai.

Mikkelinpäivän, Enkelien sunnuntain perhekirkko Seurakuntakeskuksen kirkossa. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Jumalan sanansaattajat". Messun johtaa Heikki Holma, avustaa Sari Siivola, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkon isäntänä on Niina Oinas.

Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori Kirkko ry:n kautta. Nuori Kirkko ry.

Messun jälkeen kirkkokahvit ja Temppelin vihkimisen vuosipäivään liittyen taiteilija Kari Holman esitelmä hänen maalaamistaan Pohjois-Suomen tukipilarikirkoista. Tilaisuudessa julkaistaan Kari Holman Tervolan Vanhasta ja Isosta kirkosta maalaamat akvarellit. Digikuvia Vanhasta kirkosta ja Isosta kirkosta on saatavana sunnuntaina

Seurakuntakeskuksen kirkon vihkimisestä tulee 29.9.2019 kuluneeksi 45 vuotta.

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat

Tuomiosunnuntain messu