Perhekirkko

Perhekirkko Seurakuntakeskuksen kirkko

Mikkelinpäivän perhekirkko. Enkelien sunnuntai.

Mikkelinpäivän, Enkelien sunnuntain perhekirkko Seurakuntakeskuksen kirkossa. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Jumalan sanansaattajat". Messun johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkon isäntänä on Niina Oinas.

Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori Kirkko ry:n kautta. Nuori Kirkko ry.

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat

Vanha kirkko