Muistimessu

Muistimessu Seurakuntakeskuksen kirkko

14.sunnuntai helluntaista on muistimessu

14.sunnuntai helluntaista on muistimessu Seurakuntakeskuksen kirkossa. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Lähimmäinen".

Messun johtaa Heikki Holma, avustaa Arja Heikkinen, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkon isäntänä on Arja Heikkinen.

Kolehti: Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkon kautta. Suomen Merimieskirkko ry.

Messun jälkeen kirkkokahvit ja seurakunnan edustajan puhe, musiikkia ja muistiyhdistyksen esittely. Länsi-Pohjan Muistiyhdistys.

Lähimmäinen

Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat. Tämä esikuva velvoittaa meitä näkemään jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Kristukselta saamme myös voiman hyviin tekoihin lähimmäistemme hyväksi. Ihminen itse ei ole aina tietoinen siitä, että hän hyvää tehdessään toimii Jumalan rakkauden välikappaleena

Messun aihe ja raamatunkohdat

15.sunnuntai helluntaista on messu

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhekirkko. Enkelien sunnuntai.

17. sunnuntai helluntaista on messu