Messu Seurakuntakeskuksen kirkko

12.sunnuntai helluntaista on messu

12.sunnuntai helluntaista on messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Itsensä tutkiminen". Messun johtaa Heikki Holma, avustaa Rauni Moskuvaara, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkon isäntänä on Rauni Moskuvaara.

Kolehti: Kansan Raamattuseuran nuoriso-ohjaaja ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyötä tukevaan ohjelma- ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan. Kansan Raamattuseuran Säätiö.

Itsensä tutkiminen

Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Itseriittoisuus vääristää ihmisen todellisuudentajun. Hän kuvittelee pystyvänsä täyttämään Jumalan tahdon omin neuvoin.

Messun aihe ja raamatunkohdat

Apostolien päivän messu

7.sunnuntai helluntaista on messu

Perhemessu

Kirkastussunnuntain messu. Kristuksen kirkastumisen päivä.