Sanajumalanpalvelus Vanha kirkko

5.sunnuntain helluntaista sanajumalanpalvelus

5.sunnuntain helluntaista on sanajumalanpalvelus Vanhassa kirkossa, johtaa Alex Ylinärä, kanttorina Amanda Hakoköngäs. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Armahtakaa".

Kirkon isäntänä on Jussi Vaara

Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta. Kirkkopalvelut ry.

Armahtakaa!

Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Klo 17.00 Rauhanyhdistyksen kirkkoseurat Vanhassa kirkossa, puhe Ismo Kangastie. Kahvit ja laulutuokio Rauhanyhdistyksellä kirkkoseurojen jälkeen.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatunkohdat

15.sunnuntai helluntaista on messu

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhekirkko. Enkelien sunnuntai.

17. sunnuntai helluntaista on messu