Helatorstain Messu

Helatorstain Messu Seurakuntakeskuksen kirkko

Helatorstain messu

Helatorstain 30.5. messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Korotettu herra". Jumalanpalveluksen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkonisäntänä Jussi Vaara

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Kolehti:

Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen 26.3.2016 kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle. Ylivieskan seurakunta.

Messun aihe ja raamatun kohdat

1.sunnuntain pääsiäisestä messu

2.sunnuntai pääsiäisestä