Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu Seurakuntakeskuksen kirkko

1.Pääsiäispäivän Konfirmaatiomessu

1.Pääsiäispäivän Konfirmaatiomessu eli ehtoollisjumalanpalvelus Tervolan Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksen otsikkona on "Kristus on ylösnoussut!". Messun johtaa Heikki Holma, avustaa Tarja Volotinen, kanttorina Marjo Nevala.

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt. Suomen Pipliaseura ry.

Messun aihe ja raamatunkohdat

Vanhusten juhannuskirkko

Perinteinen vanhusten juhannuskirkko (viikkomessu kaikenikäisille)

Iso kirkko