Sanajumalanpalvelus Vanha kirkko

2. sunnuntai helluntaista on sanajumalanpalvelus

2. sunnuntai helluntaista on sanajumalanpalvelus Tervolan Vanhassa kirkossa.  Jumalanpalveluksen otsikkona on "Katoavat ja katoamattomat aarteet". Jumalanpalveluksen johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas.

Kirkonisäntänä on Sari Siitonen.

Kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta. Kirkon diakoniarahasto.

Katoavat ja katoamattomat aarteet

Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Jumalanpalveluksen aihe ja raamatun kohdat

Vanha kirkko

9.sunnuntai helluntaista on sanajumalanpalvelus